Fireconin sammutusjärjestelmä Jyväskylän uudessa Kauppakeskus Sepässä

Jyväskylän Seppälän alueelle avattiin lokakuussa 2017 täysin uusi kauppakeskus Seppä, jonka sammutusjärjestelmä on Firecon Groupin käsialaa.

Seppä muodostaa yhdessä viereisen Prismakeskuksen kanssa Keski-Suomen laajimman kauppakeskittymän runsaalla 40 000:llä myymäläneliömetrillään.  Kauppakeskuksesta löytyy myös laaja kahvila- ja ravintolakokonaisuus. Kellarikerroksessa on lisäksi noin 600 pysäköintipaikkaa ja noin 110 pyöräpaikkaa sisältävä parkkihalli.

Kauppakeskuksen sisäilmeen pääteemana kerrotaan olevan sepän paja ja sen inspiroimana liekki monine sävyineen. Itse rakennus on kuitenkin tehokkaasti turvattu oikealta tulelta. Firecon toimitti talotekniikkajärjestelmistä vastanneen Are Oy:n aliurakoitsijana kauppakeskus Sepän sammutusjärjestelmän suunnittelun ja asennuksen. Suunnittelu toteutettiin mallinnusprojektina. Kauppakeskus Seppä on yksi Fireconin merkittävimpiä kauppakeskuskohteita vuonna 2017. Uudisrakennuksen kokonaislaajuus on 55 000 bruttoneliömetriä. Pääurakoitsijana rakennusprojektissa toimi Skanska Talonrakennus Oy.

Ota yhteyttäUutiset