Ansul R-102 -sammutusjärjestelmä ravintolakeittiöihin

Suomessa on noin 13 000 ravintolaa (Elintarviketieteiden Seura ry (ETS)). Ravintoloiden tulipaloista 42 % johtuu keittiö- ja paistovälineistä, kuten grillit, rasvakeittimet yms.  Puolet tulipalon kokeneista ravintoloitsijoista lopettaa liiketoiminnan kustannusten vuoksi. Investointi sammutusjärjestelmään on vain murto-osa mahdollisen vahingon aiheuttamista kustannuksista sekä sen välillisistä kustannuksista.

ANSUL R-102 –palontorjuntajärjestelmä on suunniteltu suojaamaan ravintoloiden ruoanvalmistuslaitteet, huuvat ja niiden ilmanpoistokanavat. Se on valmistettu vaativien standardien mukaiseksi; hyväksynnät UL300, NFPA17A ja NFPA96. Järjestelmä on CE –merkitty.

ANSUL R-102 -palontorjuntajärjestelmää on asennettu 80-luvulta alkaen USA:ssa sekä Euroopassa laajalti.

Järjestelmän neljä perustoimintoa:

  • Automaattinen sammutus
  • Manuaalinen sammutus
  • Katkaisee sähkönsyötön
  • Katkaisee kaasunsyötön

Järjestelmä laukeaa automaattisesti nousseen lämpötilan vaikutuksesta tai manuaalilaukaistuna. Järjestelmä ruiskuttaa sammutusaineen ruoanvalmistuslaitteille, huuvan suodattimiin ja ilmanpoisto-kanavaan. Sammutusaine muodostaa saippuankaltaisen vaahdon palavan rasvan pinnalle jäähdyttäen sitä ja muodostaen eristeen kuuman rasvan ja ilman välille.

ANSUL kitchen fire test


FIRECON GROUP OY ON VALTUUTETTU ANSUL R-102 –EDUSTAJA. HOIDAMME MYÖS JÄRJESTELMIEN HUOLLOT.

OTA YHTEYTTÄ! Puh. 020 7434 888 tai huolto@firecon.fi

Ota yhteyttäUutiset